Lucka 2 - ... that didn't know how to lock.

99 SEK


That didn't know how to lock...

Lucka 2 av 24 i Lillsters strumpkalender. Varje lucka blir tillsammans en saga. Köp minst fyra luckor och du får Lillsters sagolika bookbox på köpet. 

STRUMPSTORY:

Lillster vill lära sig att åka skateboard, old school style. Vilka kan lära ut det bättre än skejtarna i Kalifornien!? Deras enda problem är att de måste ta pauser hela tiden på grund av att deras strumpor är för varma och trillar ner. Lillster, som själv inte har det problemet börjar fundera ut sätt att hjälpa dem. Som tack för hjälpen gör Lillster en minnesstrumpa till sina kompisar och skejtlärare. Kompisarna blir överlyckliga, nu kan de skejta hela dagarna utan att behöva oroa sig för varma fötter och strumpor som trillar av. De är i himmelriket.

Dammigt himmelsblå tunnare knästrumpor med tre klassiska vita ränder på skaftet samt vit broderad vertikal Lillster logo som löper över smalbenet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

Print & illustrationer av MIVE design @mivedesign. Spana in mive.tictail.com för mer info.

LILLSTER GOES CALI
Lillster gör en tidsresa till 70-talets Kalifornien och träffar ett gött gäng skater- & surfer dudes och dudettes. Självklart är strumpor av största vikt när man färdas på en bräda, varesig den färdas på hjul eller vatten ;)

ECO FRIENDLY THINKING
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. Lillster-halkskydd som finns på storlekarna 16/18-25/27 är miljöanpassat och fritt från Ftalater.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld