OLLE X Raffa Martin 2.0 - Lillster x Dude

320 SEKOBS! FRIA BYTEN PÅ ALLA STRUMPBYXOR. Köp, testa och behåll eller byt storlek. Easy peasy!

Jmf. pris: 386 SEK ink frakt.

Perfekta presenten till den ULLIGA LEOLOVERN <3

För maximal värme och komfort varje dag!

LIMITED: Detta presentkit finns i limiterad upplaga och går endast att beställa fram till nyårsafton eller så länge lagret räcker. 

Lillster har teamat ihop sig med Dude packaging och har tillsammans gjort klappar till stora och små. Dudepackaging gör long-lasting presentförpackningar som även passar perfekt som inredningsdetalj/förvaringsask i barnrummet.

I detta paket ingår 1 par strumpor och 1 par strumpbyxor, paketerade och klara i den oh så festliga förpackningen OLLE från Dude packaging.  Presentförpackningen är till för att sparas och använda som förvaringask i barnrummet, till exempelvis tofsar (som verkar ha egna fötter). 

MATERIAL & URSPRUNG (OEKO-TEX certifierade)
Ullstrumpor: 80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra. Frottéstickade.
Hjärtstrumpbyxor: 90% bomull, 10% lycra. Frottéstickad sula, gjorda i Turkiet.
Förpackning: Kartong, läder och kardborreband. Gjorda i Sverige.

HALKSKYDD - ej på ullen
Lillster-halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80. Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpor är Oeko-tex certifierade. Produkterna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.