FAM BAM Olle old school - Lillster love

155 SEKMorsdag coming up. Hur gulligt vore det inte att ge mamma strumpor att matcha till resten av familjen? Beställ ditt paket innan midnatt tisdag 21 maj för leverans i tid till morsdag. 

Say it with a LOVE SOCK - 2-pack strumpor till den stora och den lilla kärleken. Get matchy med pappa, mamma, syrran, brorsan, mormor, you name it!

LILLSTER LOVE SOCKS
Lillster Kanin känner hur våren smyger sig på. Vårkänslorna infinner sig och vår kanin kommer att tänka på alla fossar som också vill känna sig vårfina och få pirr i "magen". Vår Kanin vill att starten på vårens äventyr ska bli kärleksfullt, för vem blir inte lite extra kär när våren är här? Lillster flaxar med sina långa öron till platsen där våren är som mest kärleksfull, Paris. Här kryllar det av kärlekspar och snabbt träffar Lillster ett par som hen faller pladask för, Poppy och Olle. Poppy och Olle ska gifta sig men ingen av dom trivs särskilt bra i finkläder, dom vill liksom "streeta till det lite". Lillster gör vad Lillster gör bäst och POFF har de varsitt par awesome retro tubsockor att skrida fram i. 

Frågan är: Tager du Lillster socks till dina äkta strumpor att bära i nöd och lust? Svar: Öhh daaah, of course my horse! ;)

Ge familjens fötter lite extra kärlek . Lillsters Hearty socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten till Alla Hjärtans dag. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillster LOVE SOCKS it is!

I detta paket ingår 2 st Olle Old school strumpor från Lillsters nya LOVE- kollektion. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige. Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen.

Vita klassiska tubsockor med tre ränder i riktig old school-feeling med en kärleksfull detalj på skaftet, ett hjärta. Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld