Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

River - baby

  • 50 SEK

Retrogosiga bebisfötter. Bästa presenten till nytillskottet, FINA strumpor som stannar kvar på små snabba fötter.


I lager.
Leverantör: Lillster

Tubsockor i klassiskt retro stuk, med en Lillster twist. Ett spa för fötterna. Lagom varma och lagom MEGASKÖNA. Coola och helt underbara att ta på sig, tror du mig inte? Testa vettja, men once you go Lillster you never go back ;) Strumpans skaft är mjukt och stretchiga vilket gör att de sitter alldeles lagom på den lilla vaden.

FAM BAM 
Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen rockar loss i matchande socks? Ge familjens fötter lite extra vibe med Lillsters socks. Strumpor som passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till storlek 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver värme. Lillsters it is!

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

BERÄTTA MER OM STRUMPAN TACK
Petrolblå strumpor med Lillsters klassiska ränder i orange på skaftet tillsammans med en Lillster logga i grönt med vit bakgrund. Logo underfoten i orange. Gjorda i bomull. Petrolblå, orange, grön och vit. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Halkskydd på storlek 16-21 samt 22-27. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare).
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
Frottéstickad sula. Tunnare ovandel.
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här