Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Patchouli - baby

  • 50 SEK

Gosiga bebisfötter i en lavendeldröm med färgglada detaljer = Bästa presenten till nytillskottet. FINA strumpor som stannar kvar på små snabba fötter.


I lager.
Leverantör: Lillster

Den här lavendeldrömmen är ett måste till livets alla äventyr. Alla behöver vi strumpor. Vill du ha sköna coola och varma strumpor som stannar kvar på bebisfoten? Ja, då har du hitta hem. Strumpans skaft är mjukt och stretchiga vilket gör att de sitter alldeles lagom på den lilla vaden. Häng med på vårt Flower power-kalas. Peace out!

FAM BAM 
Kan du tänka dig nått gulligare än att hela ditt gäng firar loss i matchande socks? Ge era fötter lite extra vibe med Lillsters socks. Strumpor som passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till storlek 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver värme. Lillsters it is!

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

BERÄTTA MER OM STRUMPAN TACK
Coola lila tubsockor med tre klassiska Lillster ränder i orange och rosa. Gjorda i bomull. Lila, orange och rosa. Blå Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Halkskydd på storlek 16-21 samt 22-27. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare).
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
Frottéstickad sula. Tunnare ovan.
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här