Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

3.3 x Flower power - kiddo

  • 230 SEK

En klassisk tubsocksfest med 3 av våra flower power-strumpor i ett och samma paket. Drömpaket för fotens alla äventyr.
I lager.
Leverantör: Lillster

En klassisk tubsocksfest med 3 av våra flower power-strumpor i ett och samma paket. Drömpaket för fotens alla äventyr. Alla behöver vi strumpor. Vill du ha sköna coola och varma strumpor som kidsen faktiskt vill ta på sig? Ja, då har du hitta hem. Häng med på vårt Flower power-kalas. Peace out!

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

LILLSTER ORIGINALS - flower power edition
Woop woop! Vem är redo för ett Flower power party? Lillster är. Och det kan du också bli. Med Lillsters "Flower power" kollektion kan du skaka loss med hela familjen. Sköna fötter för alla tillfällen. Gosiga undertill och tunnare ovantill, klassis tubsockestyle a la Lillster. Häng med och gör dina fötter till ett riktigt Flower power-kalas.

BERÄTTA MER OM STRUMPAN TACK
3 st retroinspirerade tubsockor från Lillsters Flower power-kollektion. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Frottéstickade undertill. Tunnare ovansida.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här