Daddy Taco - Best dad

280 SEK


BOKA DIN FARSDAGSPRESENT - LIMITERAD UPPLAGA
(Alla Best Dad-boxar börjar levereras ut vecka 43).

Älskar din pappa också tacos och lejon?

Vårt Daddy Taco paket innehåller tre stycken frottéstickade tubsockor i klassisk Lillster retro design. Chunky Funky, Salsa Verde och Lion. Två tacokompisar och ett lejon. Strumpor som passar lika bra till kostymen, jeansen, myset eller till träningen. Paketerade och klara i Lillsters fina Best Dad-förpackning, med silkespapper och allt. 

Bor du inte i samma stad som pappan i fråga? Då kan du skicka paketet direkt till honom, skriv adressen i fältet ovan så kirrar vi resten <3 Give that papa bear the socks he deserves ;)

Beställ ditt paket innan midnatt tisdag 5 november för leverans i tid till farsdag. (Eg onsdag 6 november, men vi säger tisdag för att vara helt på den säkra sidan ;).

BERÄTTA MER OM STRUMPAN TACK
1 st mossgrön äventyrstubsocka med två klassiska beige/guldbruna ränder på skaftet, 1 st burgundy äventyrstubsocka med två klassiska peachy ränder samt 1 st lejongul äventyrstubsocka med två klassiska vita ränder. Strumpor som är så gosiga att ingen pappa vill ta dom av sig. 

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Frottéstickade och gosiga. 

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.