Daddy & baby Leo - Best dad

329 SEKBOKA DIN FARSDAGSPRESENT - LIMITERAD UPPLAGA
(Alla Best Dad-boxar börjar levereras ut vecka 43).

Har du en blivande eller nybliven pappa i din närhet? En pappa som förtjänar de där strumporna med det lilla extra? En som skulle älska att matcha med sin mini, leo style? En som älskar retro socks? Din världens bästa pappa förtjänar världens bästa strumpor. 

Vårt Daddy & baby Leo paket innehåller två stycken tubsockor till pappa och ett par matchande strumpbyxor till mini. I klassisk Lillster retro design. Strumpor som passar megabra till alla tillfällen. Paketerade och klara i Lillsters fina Best Dad-förpackning. Med silkespapper och allt. 

Bor du inte i samma stad som pappan i fråga? Då kan du skicka paketet direkt till honom, skriv adressen i fältet ovan så kirrar vi resten <3 Give that papa bear the socks he deserves ;)

Beställ ditt paket innan midnatt tisdag 5 november för leverans i tid till farsdag. (Eg onsdag 6 november, men vi säger tisdag för att vara helt på den säkra sidan ;).

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA OCH STRUMPBYXORNA TACK
2 st äventyrstubsockor och ett par strumpbyxor till mini. Matcha ihop, pappa & mini. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Frottéstickade och gosiga. 

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.