Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

FAM BAM raggis - Lillster love

  • 280 SEK

Är det ens vinter utan nya Lillster ullisar?Oh yass! Ullen är här. Bästa strumpan till hela släkten. Ge familjens fötter lite extra kärlek och värme. ViÄr det ens vinter utan nya Lillster ullisar?

Oh yass! Ullen är här. Bästa strumpan till hela släkten. Ge familjens fötter lite extra kärlek och värme. Vi kallar dom Lillster Wool 3.0, förbättrade på alla plan. För maximal komfort och värme använd dom tillsammans med våra nya tunna ullisar och det finns inga gränser för goset. Varma raggisar som sitter kvar på foten även under de tuffaste vinteräventyren.

RAGGISAR Till HELA FAMILJEN.  Ja, Lillster har återigen hört bön. Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen har likadana gose-strumpor i sann Lillster kanin-anda? Lillsters raggisar socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

Skippa kalla fötter, gå all in Lillster <3

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Gråmelerad tjock ullstrumpa i raggsocksformat. En strumpa som räcker till knät om man har den uppdragen. Går även perfekt att vika ner för en kortare strumpa. Gul och rosa Lillster detaljer på etiketten på skaftet. Strumpor som värmer. Finns i storlekar från nyfödd upp till storlek 45. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 30 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
65% ull, 30% polyamid, 5% elastan (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Portugal.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.