Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Lion Originals - Candylishious FAM BAM

  • 155 SEK

Öh ja, du ser rätt. Lion finns nu till HELA FAMILJEN. Nu börjar det bli tjatigt. Men JA, Lillster hör bön! Gör dom dina medans du kan. Styr nu upp era fos
Öh ja, du ser rätt. Lion finns nu till HELA FAMILJEN. Nu börjar det bli tjatigt. Men JA, Lillster hör bön! Gör dom dina medans du kan. Styr nu upp era fossar, med stil, Lillster stil ;) 2-pack strumpor till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100%. 

Bästa presenten!  Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Thank you" till värdfamiljen på middagen, "Happy Birthday" till födelsedagen och kanske "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Lillsters socks passar till ALLA och finns i storlekar från 6 mån ända upp till storlek 45. Nu även med halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Get matchy with us, FAM BAM STYLE!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
2 st senapsgula äventyrstubsockor med två klassiska vita ränder på skaftet. Till för att matcha hela familjen. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Frottéstickade och gosiga. 

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.