Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

FAM BAM Hearty Henke - Lillster love

  • 155 SEK

Strumpor Till HELA FAMILJEN. Ja, Lillster har återigen hört bön. Hjärtliga strumpor med härlig old school känsla att matcha med, mini & me style!I lager.

Strumpor Till HELA FAMILJEN.  Ja, Lillster har återigen hört bön. Hjärtiga strumpor med härlig old school känsla att matcha med syskon, föräldrar och barn. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade. Hjärtan, rött, vitt och blått. Kan du tänka dig nått gulligare än att hela familjen har likadana kärleksfulla strumpor i sann Lillster anda? Lillsters Hearty socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

Skippa tråkiga socks, gå all in Lillster <3

ÄR DET EN PRESENT?
Bästa presenten till hen som gillar lite extra kärleksfulla strumpor. Gå till kategorin "Presentboxar" och välj vilken Dudie eller "godisstrumppåse" du vill ha. Kanske passar "Super mom" till den stundande morsdagen. Ella till påskpresenten? "Happy Birthday" till födelsedagen? Och It's a BABY till babyshowern? Vad vet jag... ;) 

LILLSTER LOVE 
Lillster LOVE är en kollektion som vi bara inte kan sluta att fylla på. Den syftar till att ge kärlek till alla i sin närhet. Strumpkärlek! Kom o gör dina och alla du känner fötter mer kärleksfulla. Varför inte starta direkt!

BERÄTTA MER OM PAKETET TACK
I detta paket ingår två par strumpor.  Välj olika storlekar och matcha ihop hela familjen/släkten. Strumporna är himmelsblå med röda hjärtan, gjorda i bomull. Två klassiska röda ränder på skaftet samt en "topp" i vit. Röd Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.