Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

FAM BAM Bo - Cool Originals

  • 155 SEK

Gör familjens fötter lite extra härligt våriga tillsammans med knästrumpan Beach Bum Bo. Oh yaass! Lillster har intagit den ribbade strump-scenen med stil.I lager.
Leverantör: Lillster

Gör familjens fötter lite extra härligt våriga tillsammans med knästrumpan Beach Bum Bo. Oh yaass! Lillster har intagit den ribbade strump-scenen med stil. Tunna, ribbade socks till alla  äventyr. 

STORY
Beach Bum Bo är en kameleont som passar in var hon än är. Detta är något hon har tyckt varit svårt att visa rent visuellt. Lillster to the rescue! Vår kanin fixar knästrumpor som visar var skåpet ska stå. Är det dags att klättra i träd? Ja då är Bo där med upphasade strumpor som ser till att hon inte river sig på alla vassa grenar. Är det jättevarmt och dags för surfing? Ja då är Bo där med nerhasade socks för den lite mer chilade viben. Är det dags för skolavslutning eller sommarfest? Ja då är Bo där med uppdragna strumpor och ger fröken ett äpple. Du hör ju. Bo är för skojig för att inte hänga med i sommar. 

ÄR DET EN PRESENT?
Bästa presenten till retrofamiljen som vill ha coola strumpor även på sommaren. Gå till kategorin "Presentboxar" och välj vilken Dudie eller "godisstrumppåse" du vill ha. Kanske passar "Super mom" till morsdag? Ella till påskpresenten? "Happy Birthday" till födelsedagen? Och It's a BABY till babyshowern? Vad vet jag... ;) 

FAM BAM STYLE
Lillsters Cool Originals socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Nu även med halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Perfekta presenten eller som "gå-bort-present". Get matchy with us, FAM BAM STYLE!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Beiga ribbade och tunna knästrumpor. Två klassiska rosa smutsmintfärgade ränder på skaftet. Korallfärgad Lillster logo under foten, halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

- HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

- MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

- URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

- TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.