2-pack Solveig + Bo - Summer Originals

155 SEKSUMMER ESSENTIALS - Solveig + Bo

Skolavslutningens it-knästrumpa ;) Oh yaass! Lillster har intagit sommaren med stil. Tunna, ribbade knästrumpor till alla sommarens äventyr. Passar prima till både den finklädda och den busklädda. Hasa ner dom för lite mer chill-vibe. Ha dom uppdragna för lite mer "skolavslutningsvibe". OCH vem vill inte ha strumpor som matchar solnedgången? I mean come on! Och återigen har Lillster hört bön. Dessa Originals kommer i storlekar till HELA FAMILJEN. Styr nu upp era sommarfossar, med stil, Lillster stil ;) 

2-pack strumpor, 1 par vanliga och 1 par knästrumpor, till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle!

Gör familjens fötter lite extra härliga tillsammans med knästrumporna Beach Bum Bo och de "vanliga" strumporna Sunny Side Solveig. Lillsters Summer Originals socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Nu även med halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Perfekta presenten eller som "gå-bort-present". Get matchy with us, FAM BAM STYLE!

STRUMPSTORY - Summer essentials:
Lillster Kanin besöker den svenska sommaren med allt vad den har att erbjuda. Solnedgångar, svala sommarkvällar, pool party, strandhäng, växlande väder mm mm mm. Vår kanin tar fram en strumpor och tights som hen tycker alla behöver. Summer essentials skulle man kunna säga ;)  Vi träffar Pool Party Perra, Beach Bum Bo och Sunny Side Solveig. Häng med du också!

Ribbade och tunna strumpor med två klassiska ränder på skaftet. Strumpor som passar perfekt för alla varma fötter.  Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.