Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Mustard Maggie wool sock - baby Lillster

  • 79 SEK
  • 50 SEK

Bästa presenten till den nykläckta bebisen eller den soon-to-be-föräldern. Ullisar som sitter kvar och håller fossarna varma även under de tuffaste vagnfärderna


I lager.
Leverantör: Lillster

Bästa presenten till den nykläckta bebisen eller den soon-to-be-föräldern. Ullisar som sitter kvar och håller fossarna varma även under de tuffaste vagnfärderna. Jag menar, kan man ge bort nått finare än varma bebisfossar?

Ull håller dina fötter varma vid kallare temperaturer och är perfekta på tältäventyret. Men vet du? Ull andas och håller därför dina fossar svala och torra även vid varmare temperaturer. Perfekt va?

Ge familjens fötter lite extra värme i vinter. Lillsters ulliga socks passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is! För maximal värme och komfort. Köp de tillhörande raggisarna här. Skippa stressen, gå all in Lillster <3

ULLISAR Till HELA FAMILJEN.  Ja, Lillster har återigen hört bön. Ulliga och gosiga Lillsters till även de största äventyrarna. Kan du tänka dig nått gulligare än att hela ditt vintergäng har likadana gose-strumpor i sann Lillster anda?

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 30 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
65% ull, 30% polyamid, 5% elastan (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Portugal.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.