Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Martin the moose baby - Lillster wool

  • 79 SEK

Ullstrumpa i merinoull till barn i klassisk retrostil. Perfekt till den lilla snowboard - eller skidåkaren. Gjorda i Sverige. Oeko-tex certifierade och miljövän

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

LILLSTER WOOL BABY SOCKS - Lillster goes Åre

Frottéstickade ullstrumpor som håller små äventyrsfötter varma och glada alla kalla vinterdagar. Ullstrumpor som sitter kvar på små snabba och sparkande bebisfötter även under de "värsta" vagnturerna ;)

STRUMPSTORY:
Martin är en snäll älg som älskar musik. Det bästa han vet är att anordna partaj i skogen, spela musik o se till att alla dansar knäna av sig. Men på vintrarna blir det bra kallt som fossarna och Martin har svårt att själv hålla alla sina gäster varma. Han känner sig nedstämd, nu är vintern på ingång o kallare kommer det bli. Martin är rädd att ingen kommer komma och dansa med honom. Han gör en låt med text som handlar om kalla fötter. Låten är sååå sorgsen. Han spelar den ensam i skogen. Lillster, som håller på att hjälpa en ekorre hör låten och förstår snabbt att hen har ett uppdrag till. Snabbt som blixten flaxar vår kanin vidare mot stället där den sorgsna musiken kommer ifrån. Lillster gör det vår kanin är bäst på, STRUMPOR! Och inte vilka strumpor som helst, tjocka ullstrumpor till alla dansglada kompisar. Vår älg är överlycklig!

Vinröd/burgundy äventyrstubsocka i ull med två klassiska vita ränder på skaftet samt Lillster logo i vit på skaft och under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter och håller dem varma kalla dagar. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
80% merinoull, 10% polyamid, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade). Frottéstickade. 

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHETSTÄNK
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld