Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

PRESENT TILL BEBIS & BABYSHOWER

Bästa presenten till föräldern i väntans tider eller till det nyfödda underverket. Med Lillsters Babyshower presenter får du strumpor som stannar kvar på bebisens fötter. Placera strumporna i en Lillsterbox and you are good to go. 

ÄR DET EN PRESENT?
Bästa presenten till alla som vill ha sköna socks som inte åker av foten. Välj vilken förpackning du vill ha i rulllistan på produktsidan och vi fixar. Kanske passar pastelldrömmen till Påsk, Hearty party till din närmsta, Leo Love till leopardälskaren, Roses are red till den med gröna fingrar och Weird dots till the true Juleälskaren. Vad vet jag... ;) När du väljer förpackning kan du också välja att skicka presenten, tillsammans med en hälsning, direkt till "the lucky one". Bästa presenten. Vill du köpa fler paket och skicka alla till samma adress? Klicka här så kan du läsa hur du ska gå tillväga.

HÄR KAN DU LÄSA HUR DU PÅ ENKLAST SÄTT KÖPER PRESENTER SOM VI SEN SKICKAR INSLAGNA OCH FINA DIREKT TILL MOTTAGAREN.

Glöm inte att de allra flesta av våra strumpor kommer i storlekar till hela familjen. Kan du komma på nån gölligare present till den blivande föräldern än matchande strumpor till just den nya familjen?

LEO LOVE + stickers LEO LOVE + stickers
HEARTY PARTY + stickers HEARTY PARTY + stickers
ROSES ARE RED + stickers ROSES ARE RED + stickers
HAPPY PASTELLISH HAPPY PASTELLISH
HEARTY PARTY HEARTY PARTY

HEARTY PARTY

10 SEK
LEO LOVE LEO LOVE

LEO LOVE

10 SEK
ROSES ARE RED ROSES ARE RED

ROSES ARE RED

10 SEK
It's a BABY! It's a BABY!

It's a BABY!

10 SEK