PRESENT TILL BEBIS & BABYSHOWER

Bästa presenten till föräldern i väntans tider eller till det nyfödda underverket. Med Lillsters Babyshower presenter får du strumpor som stannar kvar på bebisens fötter. Placera strumporna i en Lillster Candylishious box och du har den bästa presenten. 

Vi har både kärleksfulla strumpor och kärleksfulla paket. Gillar din kärlek mönstrade socks a la more is more? Eller är din kärlek mer inne på enfärgade socks? Eller kanske har du en kall-fot där hemma? Lillster got your back. Välj en ”godispåse” med passande tryck och lägg i vilka socks du vill. Personligare än så blir det inte. 

Vill du inte välja själv? Då väljer vi åt dig. Spana in våra Candylishious paket, din kärlek kommer inte bli besviken. Du behöver dock välja storlek och förpackning, men det klarar du, jag vet det ;) Annars mailar du hello@lillster.com, vi fixar biffen <3

Glöm inte att de allra flesta av våra strumpor kommer i storlekar till hela familjen. Kan du komma på nån gölligare present till den blivande föräldern än matchande strumpor till just den nya familjen?