Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Ocean tube sock - baby

  • 50 SEK

Havsblå bebissocks med en petrolig vibe. Äre nått o snacka om ällä? Öh nej, kbk!STRUMPSTORY:Det pratande Havet Hugo är extremt gästvänlig. Havet vill alltid ha


I lager.
Leverantör: Lillster

Havsblå bebissocks med en petrolig vibe. Äre nått o snacka om ällä? Öh nej, kbk!

STRUMPSTORY:
Det pratande Havet Hugo är extremt gästvänlig. Havet vill alltid ha gäster som badar. Helst av allt ska gästerna vara Lejonet Love och Flodhästen Fanny, då är Havet som lyckligast. Efter en liten olycka (som ni kan läsa om högst upp i kategorin Lillster Originals Safari) har nu Hugo fått ett par alldeles egna strumpor utav Lillster. Strumpor som både matchar kropp och själ. För alla vet väl att hav har blå själar va? OM inte, maila och vi berättar ;)

Havsblå äventyrstubsocka med två klassiska vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.


ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

LILLSTER ORIGINALS - STARTPAKET FÖR ÄVENTYRARE
Lillster Originals. En kollektion som syftar till att lära känna äventyrskaninen Lillster och är ett "startpaket för äventyrare". Läs mer om äventyrskaninen Lillster och vårt mål att resa jorden runt med dig!

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här