Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Hippo tube sock - baby

  • 50 SEK

Flodhästrosa bebisstrumpor vare här. Ah asså, bränd korall. Är ni med mig? Ni ser ju på bilderna att den är fabulous iaf ;)STRUMPSTORY:Flodhästen Fanny är en ba


I lager.
Leverantör: Lillster

Flodhästrosa bebisstrumpor vare här. Ah asså, bränd korall. Är ni med mig? Ni ser ju på bilderna att den är fabulous iaf ;)

STRUMPSTORY:
Flodhästen Fanny är en baddare på fotboll, speciellt undervattensfotboll. Helst spelar hon tillsammans med sina kompisar Lejonet Love och Havet Hugo. Efter en liten olycka (som ni kan läsa om högst upp i kategorin Lillster Originals Safari) har nu Fanny fått ett par alldeles egna strumpor utav Lillster. Strumpor som både matchar delar av henne själv och hennes humör. För alla vet väl va ett flodhästrosa humör är va? OM inte, maila och vi berättar ;)

Flodhästrosa (bränd korall/rosa) äventyrstubsocka med två klassiska vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. Storleksmärkta inuti skaftet. OEKO-TEX certifierade. 

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).


MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

LILLSTER ORIGINALS 
Lillster Originals. En kollektion med enfärgade tube sockor med vita ränder på skaftet som alltid ska finnas i vårt sortiment, om än med lite varierande basfärg. Startpaketet för alla Lillster äventyrare.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här