Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

SUNNY SIDE SOLVEIG baby - Cool Originals

  • 50 SEK
  • 30 SEK

Sommarbebisens bästa strumpor. Vem kan motså en solnedgång med Solveig?SUMMER ESSENTIALS - Sunny Side SolveigOh yaass! Lillster har intagit sommaren med stil. T


I lager.
Leverantör: Lillster

Sommarbebisens bästa strumpor. Vem kan motså en solnedgång med Solveig?

SUMMER ESSENTIALS - Sunny Side Solveig

Oh yaass! Lillster har intagit sommaren med stil. Tunna, ribbade socks till alla sommarens äventyr. Och återigen har Lillster hört bön. Dessa Originals kommer i storlekar till HELA FAMILJEN. Styr nu upp era sommarfossar, med stil, Lillster stil ;) 

STRUMPSTORY:
Sunny Side Solveig äääääälskar solnedgångar. Hon älskar dom så mycket att hon absolut inte kan tänka sig att varken äta, sova eller ha på sig något annat än färger som påminner henne om en solnedgång. Om sommarkvällarna får hon det problematiskt. När solnedgången är i sitt esse och solen precis går ner, då fryser hon om sina fötter något oerhört. Men hon hittar inga strumpor värdiga nog att ta på sig. Lillster to the rescue! Strumpor i solnedgångsfärger till Solveig och alla är glada! 

Korallfärgade ribbade och tunna knästrumpor med två klassiska solnedgångsfärgadefärgade ränder på skaftet. Strumpor som passar perfekt för alla varma fötter.  Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.