Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Poppy pastellish baby - Lillster Love

  • 1 SEK

Kärleskfulla strumpor till de allra minsta retro-coolingarna. Say it with a LOVE sock! Poppy pastellish är en kärleksfull hen i sportig förpackning.Str

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Kärleskfulla strumpor till de allra minsta retro-coolingarna. Say it with a LOVE sock! Poppy pastellish är en kärleksfull hen i sportig förpackning.

Strumpor till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle!

Ge familjens fötter lite extra kärlek. Lillsters Love socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillster love socks it is!

Vita klassiska tubsockor med två blå och en brun/beige rand samt ett hjärta i rosa/korall på skaftet. vita hjärtan. Rosa/korall Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Sverige.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad & tillverkad i Sverige.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade och gjorda i Sverige. Vi har full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare. 

Vi har valt  att minimera vår miljöpåverkan genom att lägga produktionen hos en Oeko-tex certifierad producent i Sverige. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen, att arbetsförhållanden är bra och att vi slipper långa, onödiga fraktvägar.

Häng med på äventyret och utforska #lillsterworld