Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Hearty Classic BABY tube sock - Lillster love

  • 79 SEK
  • 50 SEK

OMG! Gör era fötter till ett riktigt Hearty party <3 Till HELA FAMILJEN och som strumpbyxor. Nu även med Lillsters efterfrågade halkskydd på storlekarna


I lager.

OMG! Gör era fötter till ett riktigt Hearty party <3 

Till HELA FAMILJEN och som strumpbyxor. Nu även med Lillsters efterfrågade halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27. Ja, Lillster har återigen hört bön. Ask and you shall receive. Sist tog denna goding slut snabbare än blixten. Vi hoppas kunna göra er alla nöjda denna gång men för att vara på den säkra sidan är det nog bäst att klicka hem dom straight away så att säga. 

Strumpor till hela familjen - Your feet are made for adventures. Let them sparkle!

Ge familjens fötter lite extra kärlek. Lillsters Hearty socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Hjärtstrumpor it is!

Vita bomullsstrumpor med röda hjärtan. Två klassiska vita ränder på skaftet samt en "topp" i rött. Frottéstickad sula samt röd Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd finns på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.