Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Raffa - kiddo

  • 79 SEK

Lillsters klassiker, leoparden Raffa är tillbaka med full kraft, perfekt till vårens alla äventyr.


I lager.
Leverantör: Lillster

Lillsters klassiker, leoparden Raffa är tillbaka med full kraft, perfekt till vårens alla äventyr. Och du, du hänger med! Vem älskar inte leo? Bästa presenten till den lilla leo-lovern. Strumpor som sitter kvar på små snabba fötter och som dessutom är snygga... ;)

FAM BAM STYLE
Gör familjens fötter lite extra riviga tillsammans med leoparden Raffa och hennes raffiga leopardkomisar, Gun och Gunnsan. Lillsters Leo friends socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27.  Perfekta presenten eller som "gå-bort-present". Get matchy with us, FAM BAM STYLE!

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner).

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Leopardmönstrade bomullsstrumpor. Två klassiska rosa ränder på skaftet samt en "topp" i gult. Rosa Lillster logo under foten, halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

- MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

- URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

- HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

- TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

STRUMPANS STORY
Raffa är en rivig räv som älskar klä ut sig. När hon är utklädd till någon annan mår hon som allra bäst. Hon vet inte varför men hon har alltid känt att hon egentligen inte hör hemma i sin räv-kropp. Hon känner att hon är alldeles för rivig för att vara räv. Hon drömmer om ett liv som leopard. Lillster Kanin får nys om Raffa och hennes bekymmer. Lillster löser biffen såsom Lillster alltid löser biffen. Med strumpor! Närmare bestämt leopardstrumpor. Raffa är eld och lågor, hon har aldrig varit lyckligare, äntligen är hon sitt riktiga jag. Som tack för hjälpen bestämmer sig Raffa för att hjälpa Lillster Kanin i sina Påskbestyr. Lillster Kanin och Raffa transformeras till Påskharen Lillster och Påskleoparden Raffa. Gör det du också ;)

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här