Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Roooar mooore - Candylishious KIDDO

  • 300 SEK

Behöver du hjälp med storleken? Klicka dig vidare till sista bilden i bildspelet.A lejon och leopard love story, make them legs rooooar mooore ;) Kan man ge b
I lager.
Leverantör: Lillster

Behöver du hjälp med storleken? Klicka dig vidare till sista bilden i bildspelet.

A lejon och leopard love story, make them legs rooooar mooore ;) Kan man ge bort nått härligare än raffiga strumpbyxor till en bebis? Ja, det kan man. Man förpackar dom i en underbar Lillster Candylishious box. Klappat och klart ;)

Bästa presenten! Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Thank you" till din partner, "Happy Birthday" till födelsedagsbarnet och kanske "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Den riviga Raffa har slått sig samman med det badtokiga lejonet Love. Tillsammans upptäcker dom världen. Häng med du också!

BERÄTTA MER OM STRUMPBYXORNA TACK
Detta paket innehåller två par strumpbyxor: 1 par ribbade Leopardmönstrade äventyrstights med två klassiska rosa ränder vid knäna samt 1 par Lejongula ribbade äventyrstights med två klassiska vita ränder vid knäna. Supersköna strumpbyxor som lika gärna kan användas som brallor. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna  62/68 och 74/80. Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpbyxor är Oeko-tex certifierade. Strumpbyxorna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.