Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

STOPP! Wool x 2 - Candylishious KIDDO

  • 240 SEK

Kan man ge bort nått finare än varma barnfötter? Ja, det kan man. Varma fossar förpackade i en underbar Lillster Candylishious box. Välj vilken "godis

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Kan man ge bort nått finare än varma barnfötter? Ja, det kan man. Varma fossar förpackade i en underbar Lillster Candylishious box. 

Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "It's a BABY" till Babyshowern, "Happy Birthday" till födelsedagsbarnet och kanske "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Megapaketet för att hålla dina fötter varma i vinter. Första lagret är tunna ull, andra lagret är tjocka ullraggisar och sen är din lilla äventyrare good to go hela vintern lång ;)

Fötter behöver lite extra värme i vintermörkret.  Ja, Lillster har återigen hört bön. Ulliga, tjocka och gosiga Lillsters. Kan det bli bättre? Öh ja, Lillsters raggisar och ullisar passar ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Alla behöver strumpor. Alla behöver kärlek. Lillsters it is!

Skippa kalla fötter, gå all in Lillster <3

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
1 st senapsgul tunn ullstrumpa som räcker till knät, med grå ränder på hela skaftet. 1 st gråmelerad raggsocka i ull med gul etikett med rosa detaljer. Strumpor som värmer var och en för sig men funkar allra bäst i par. Finns i storlekar från nyfödd upp till storlek 45. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 30 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
65% ull, 30% polyamid, 5% elastan (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet & Portugal.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och/eller i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.