Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Peace out pack - Candylishious KIDDO

  • 155 SEK

Har ni sett nån mer passande fölsispresent än dessa glassiga socks o tights? Ja, det har ni ju. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100%. 

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Har ni sett nån mer passande fölsispresent än dessa glassiga socks o tights? Ja, det har ni ju. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100%. 

Bästa presenten. Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Thank you" till din partner, "Happy Birthday" till födelsedagsbarnet och kanske passar "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Lillster och Kidslikekim har tillsammans designat en limiterad minikollektion för alla upptäckare där ute. Anna Norin och hennes illustrationer med japanska lekfulla influenser tillsammans med Lillsters retro design blir en match made in heaven. Om du inte har något emot att jag säger det själv? ;) Kom och glassa med oss i den magiska och lekfulla världen hos Lillster och Kidslikekim.

Glassiga äventyrstights för nyfödd - ca 9 år. Och hallå, glöm inte att hela familjen kan matcha med våra Peace out strumpor som finns i storlekarna 10-15 till 40-45. Kbk! 

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA OCH STRUMPBYXORNA TACK
Detta paket innehåller: Gråmelerade äventyrstights med två rosa rinnande ränder vid knäna. Supersköna strumpbyxor som lika gärna kan användas som brallor. 1 par rosa knästrumpor med peacetecken och glass på både fram och baksida. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80 samt 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade. Storleksmärkta inuti.

Strumpbyxorna är aningen stora i storleken. Vi rekommenderar er därför att gå ner en storlek för att de ska sitta alldeles utmärkt på era små äventyrares ben, fötter o rumpestump. I storleksväljaren har vi skrivit vilken storlek vi rekommenderar för resp ålder. Lyssna på vårt råd, det är för er egen skull ;)

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 samt 62/68 och 74/80 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpbyxor är Oeko-tex certifierade. Strumpbyxorna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.