Lion pack - Lillster Originals Safari

250 SEKBehöver du hjälp med storleken? Klicka dig vidare till sista bilden i bildspelet.

Yaaaass! Lejongult is the shit. Köp olika storlekar och syskonmatcha med strumpbyxor och strumpor i samma design. Bra ide elle? Whaddaaappp!?

Lejonet Love äääälskar att bada tillsammans med sin kompis Flodhästen Fanny. Helst gör dom det i det pratande havet Hugo. Efter en liten olycka (som ni kan läsa om högst upp i kategorin Lillster Originals Safari) har nu Love fått ett par alldeles egna strumpor och strumpbyxor utav Lillster. Strumpor som både matchar hans kropp och knopp. För alla vet väl va lejon har gula hjärnor va? OM inte, maila och vi berättar ;)

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA OCH STRUMPBYXORNA TACK
Detta paket innehåller: 1 par ribbade Lejongula äventyrstights med två klassiska vita ränder vid knäna + 1 par lika lejongula tubsockor med två vita ränder på skaftet. Supersköna strumpbyxor som lika gärna kan användas som brallor och lika sköna frottéstickade strumpor.  Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 62/68, 16-21 och 74/80, 22-27. OEKO-TEX certifierade.

Strumpbyxorna är aningen stora i storleken. Vi rekommenderar er därför att gå ner en storlek för att de ska sitta alldeles utmärkt på era små äventyrares ben, fötter o rumpestump. I storleksväljaren har vi skrivit vilken storlek vi rekommenderar för resp ålder. Lyssna på vårt råd, det är för er egen skull ;)

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Ribbstickade strumpbyxor.
Frottéstickade strumpor.

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 62/68 och 74/80 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters strumpbyxor är Oeko-tex certifierade. Strumpbyxorna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.