Fri frakt över 350 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Beach friends - Candylishious KIDDO

  • 230 SEK

3 st tubsockor i klassisk retrodesign med två vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Gjorda i Sverige med miljövänligt halkskyd

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Lillster

Solveig, Perra + Bo = Beach friend love story. Solnedgång, strand och poolparty. Kan det bli en härligare matchning. Tillsammans med en Lillster Candylishious box är det 100%. 

Bästa presenten!  Välj vilken "godisstrumppåse" du vill ha i rulllistan och vi fixar. Kanske passar "Thank you" till värdfamiljen på middagen, "Happy Birthday" till födelsedagen och kanske "Magical UNICORN kisses" till din Valentin? <3 

Lillster Kanin besöker den svenska sommaren med allt vad den har att erbjuda. Solnedgångar, svala sommarkvällar, pool party, strandhäng, växlande väder mm mm mm. Vår kanin tar fram en strumpor och tights som hen tycker alla behöver. Summer essentials skulle man kunna säga ;)  Vi träffar Pool Party Perra, Beach Bum Bo och Sunny Side Solveig. Häng med du också!

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
3 st tunna och ribbade äventyrstubsockor med två klassiska vita ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade. Storleksmärkta inuti.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.