Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Chunky funky - kiddo

  • 79 SEK

Burgundy tubsocka med peachy ränder. I know, OMG. Join the TACO & SOCK FIESTA, FAM BAM STYLE ;)


I lager.
Leverantör: Lillster

Oh yass! Burgundy tubsocka med peachy ränder. I know, OMG. Join the TACO & SOCK FIESTA, FAM BAM STYLE ;)

LILLSTER ORIGINALS - taco edition
Lillster TACO COLLECTION är här för att stanna. I true Originals style. Kom och festa med Chunky Funky, Nacho De luxe och Salsa Verde. Tillsammans med våra nya FIESTA PANTS, Coriander och Nacho, är stämningen INSANE redan innan festen börjat. Are you feelin it? Detta är en fest du INTE vill glömma att OSA till. Do it now and make them feet go WOW! 


Chunky funky, som tidigare bara hette Chunky, älskar fredagar och TACO & SOCK FIESTA. Men hon tycker att hon kommer alldeles för mycket i skym undan. Jag menar, kan det ens bli en TACO FIESTA utan chunky salsa? Svar: NEJ! Hon känner att när fredagen kommer och FIESTAN snart är här så vill hon krydda till sig lite extra. Men hur? Hon vill ju ändå fortsätta va en true Original L. Lillster to the rescue. Vår äventyrskanin råkar veta att Chunky funky är lite smått förälskad i Hippo. Lillster gör Chunky's ränder peachy as HIPPO och hon transformeras nu till CHUNKY FUNKY! Extasen är från en annan värld, Lillsterworld ;)

ÄR DET EN PRESENT?
Lägg din strumpa i någon av våra presentförpackningar och du har den bästa presenten för årets alla event. Sommarpresent, fölsedag, alla hjärtans-dag, morsdag, farsdag, jul och påsk... you name it, we got it ;) Kommer du inte kunna träffa den som ska få presenten? I kassan kan du välja att skicka ditt paket direkt till mottagaren (fungerar på alla betalsätt utom Klarna). Vill du skriva vem paketet är till samt från? Skriv detta i kassan under "meddelande". Exempelvis: Till Camilla Kram Maria. (Längre meddelanden kommer att kortas ner). 

BERÄTTA MER OM STRUMPAN TACK
Burgundy äventyrstubsockor med två klassiska peachy ränder på skaftet. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Lillsters cleana halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27. OEKO-TEX certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).
Frottéstickade och gosiga. 

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver. Läs mer om Lillsters hållbarhetstänk här