Fri frakt över 200 SEK / 1-3 dagars leveranstid / Betala med Klarna, Paypal, Swish

Roffe the Chicken kiddo - Leo friends

  • 79 SEK

Gult och leopard. What's not to like? ;)Roffe är en kyckling med stor integritet. Roffe har två sidor. En sida som är blyg och lite tyst. Den sidan visar han fö

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Gult och leopard. What's not to like? ;)

Roffe är en kyckling med stor integritet. Roffe har två sidor. En sida som är blyg och lite tyst. Den sidan visar han för folk som han inte känner. Roffes andra sida är lite mer ”galen”. Den galna sidan visar han för folk som han känner sig trygg med. Han skulle vilja ha en symbol som visar alla att han är sån så kanske folk skulle sluta tjata om varför han är så tyst och blyg. Som om det är nått fel på honom. Det är INGET fel på Roffe. När Lillster Kanin förbereder sin förvandling till Påskharen Lillster stöter Kaninen ihop med Roffe. Lillster vet direkt hur problemet ska lösas. Med strumpor såklart! Lillster löser ett par gula kycklingstrumpor med en topp i leopard. En perfekt blandning, precis som Roffe själv. 

BERÄTTA MER OM STRUMPORNA TACK
Gula bomullsstrumpor. Två klassiska mintiga ränder på skaftet samt en "topp" i leo. Mintig Lillster logo under foten, halkskydd på storlekarna 16-21 + 22-27. Strumpor som stannar kvar på ALLA snabba fötter. Oeko-tex certifierade.

TVÄTTRÅD (för dig som vill behålla dina Lillsters fina i flera generationer äventyrare). 
Tvättas i 40 grader UTAN SKÖLJMEDEL.
Ut och in.
Ej torktumlare.

MATERIAL
90% bomull, 10% lycra (OEKO-TEX certifierade).

URSPRUNG
Designad i Sverige.
Tillverkad i Turkiet. 

HALKSKYDD
Lillster-halkskydd på storlekarna 16-21 och 22-27 (6 månader - 4 år). Oeko-tex certifierat, fritt från Ftalater.

HÅLLBARHET
Lillsters tubsockor är Oeko-tex certifierade. Strumporna är designade Sverige. Producerade i Sverige och i Turkiet. Då bägge företagen är svenska har vi full insyn i arbetsförhållanden och policy. Vi tilldelar även strumporna vår egen kvalitetslogotyp, "hjärtlövet", som står för miljömedvetenhet och omtanke om dess bärare.

Lillster-halkskydd som finns på vissa strumpor i storlekarna 16-21 + 22-27 är Oeko-tex certifierat och fritt från Ftalater.

Vi har valt att inleda ett samarbete med, utöver vår fabrik i Sverige, en fabrik i Turkiet. Fabriken är  Oeko-tex certifierad. På så vis kan vi säkerställa att strumporna inte innehåller några hälsoskadliga ämnen och att arbetsförhållanden är bra. Här kan vi göra hela strumpan på en och samma fabrik och slipper således onödig frakt fabriker emellan. 

Varför även producera i Turkiet?

  • Vi möter våra kunders efterfrågan om fler strumpor med antislip/halkskydd.
  • Vi höjer kvaliteten ytterligare ett snäpp och förlänger dess livslängd.
  • Vi gör nu hela strumpan på en och samma fabrik, vilket minimerar onödiga fraktvägar. 

Största klimatboven är konsumtion och framförallt överkonsumtion. Alla behöver dock strumpor. Köper man bra strumpor kan man ha dem länge, sälja vidare eller låta någon ärva. Man slänger inte en Lillster-strumpa. Det är som att slänga en själ. Varje Lillster- strumpa har en alldeles egen personlighet och en egen saga. Detta för att vi vill göra strumporna lite skojiga för kidsen men också för att vi vill belysa att saker och ting inte är själlösa. Detta tror vi är en väg till en mer medveten konsumtion där man köper bra saker som man faktiskt behöver.